MOŠČENIĆKI VATROGASCI ODRŽALI SKUPŠTINU
[ # ]

MOŠČENICA
Autor: Ivica Mioković

Ocijenjena prva godina obnovljenog rada i djelovanja

Nakon prošlogodišnje obnoviteljske skupštine 110 članova Dobrovoljnog vatrogasnog društva Mošćenica, održalo je Redovnu godišnju izvještajnu skupštinu na kojoj su jednoglasno prihvaćena Izvješća za 2007., te Plan i program rada i Financijski plan, u iznosu od 187.000,oo kuna, za 2008. godinu u kojem je, između ostalog, naznačeno kako će nastaviti nabavkom radnih i svečanih odora, zaštitnih vatrogasnih odijela i potrebne opreme za redovan rad.

Pozdravili su ih i zaželjeli im puno uspjeha u daljem radu, zamjenik gradonačelnika Petrinje Darinko Dumbović, koji je izrazio nadu da će se u budućnosti tehnički, logistički i stručno osposobiti za ono što se od vatrogasaca i očekuje.

Ljubo Orabović, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Petrinje naznačio je kako se sve planirano u ovoj godini može i izvršiti, a očekuje ih i procjena ugroženosti od požara našeg područja, odnosno kategorizacija Društva.
Uspješan nastavak rada zaželjeli su im i Ivica Šulentić, zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Petrinje, te predstavnici ostalih DVD-a. Petrinjski radio

02.04.2008. ...16:02 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters