NETKO OSTAO BEZ TELEFONSKIH LINIJA I INTERNETA A NETKO BEZ ŠTALE
[ # ]

ZAGREB

Nakon požara koji je sinoć buknuo ispod Mosta mladosti u naselju Borovje, velik dio Zagreba ostao je bez telefonskih linija i Interneta.U požaru su izgorjeli optički kabeli, a vatrogasne ekipe odmah su ga ugasile. Nakon policijskog očevida bit će poznat uzrok požara.

U utorak, 1. travnja, oko 14,20 sati na području Peščenice, Držićeva, u sjevernoj konstrukciji Mosta mladosti došlo je do požara bakrenih telefonskih kablova, najvjerojatnije zbog mehaničkih oštećenja na metalnim nosačima kablova i oštećenja izolacije kabla u vidu taljenja i nagaranja vodiča. Tijekom požara došlo je do začađenja unutrašnjosti objekta u kojem se nalaze instalacije, dok je požarom kablova oštećeno 6 poduzeća,velik dio Zagreba ostao je bez telefonskih linija i Interneta.U požaru su izgorjeli optički kabeli .Požar su ugasili vatrogasci, a očevid će se nastaviti danas, 2. travnja, nakon čega slijedi nadopuna Informacije.

U utorak, 1. travnja, oko 18,20 sati na području Dugog Sela, Stančić, Podgorička, u drvenoj štali u vlasništvu hrvatskog državljanina (1953.), a koja je bila u potpunosti prazna, iz zasad je neutvrđenog razloga došlo do požara. U požaru je štala u potpunosti izgorjela, a požar su ugasili vatrogasci. Očevid će se obaviti u jutarnjim satima, nakon čega slijedi nadopuna Informacije.PUZ

02.04.2008. ...14:21 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters