U POŽARU OBITELJSKE KUĆE DESETORO LJUDI IZGUBILO ŽIVOT
[ # ]

BROCKWAY

Dok je 44-godišnji Douglas Peterson, glava obitelji, radio u susjednom gradu, ostao je bez svoje supruge, djece i unuka u požaru obiteljske kuće koja je za svega nekoliko minuta progutala deset života. VIDEO

Kuća se nalazila u predgrađu Brockwaya, u zapadnom dijelu Pennsylvanije, a deset članova obitelji od tri generacije, stradalo je u požaru u kojem je najmlađa žrtva imala je svega 4 mjeseca, a najstarija 40 godina.

U požaru je život izgubila 40-godišnja Kimberly Peterson kao i njeno petoro djece Rebecca 17 godina, Douglas 13, Isaac 8, Grace 6, i Lillian koja je bila stara 11 mjeseci. Stradalo je i Rebbecino dijete, Kaylin koja je imala 4 mjeseca. Dessiere od 2 godine i Dominic od četiri godine djeca su 20-godišnje Elizabeth Peterson koja se uspjela spasiti iz požara. Njen brat od jedanaest godina James također se spasio iz buktinje.

Bacila se s drugog kata
Požar je u kući buknuo malo prije 15 sati po lokalnom vremenu, a vatrogasci su na mjesto događaja stigli za nekoliko minuta. Elizabet, majka dvoje djece stradalih u požaru, bacila se sa drugog kata, te potpuno gola otrčala do susjeda kako bi pozvala pomoć. Kada se vratila kuća je bila u buktinji i nikome nije bilo spasa.

Za sada se ne zna uzrok požara, koji je u vrlo kratkom vremenu, progutao deset života. Susjedi govore kako je to bila siromašna i vrlo pobožna obitelj, koja je živjela u slozi . OPŠIRNIJE

04.04.2008. ...16:27 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters