MOLOTOVLJEV KOKTEL ZA NOGOMETAŠA
[ # ]

BEOGRAD

Džip prvotimca FK Crvena zvezda Pavla Ninkova potpuno je izgorio kad je na njega bačena zapaljena flaša s benzinom (Molotovljev koktel)..............

Džip Pavla Ninkova, prvotimca FK Crvena zvezda, zapaljen je juče ujutro u 2.15 sati na uglu ulica Živojina Lukića i Danila Lekića, u naselju Bežanijska kosa, ispred zgrade u kojoj živi nogometaš! Na džip “tojota RAV4” bačen je “Molotovljev koktel”, a povređenih u ovom incidentu nije bilo. Džip mladog Zvezdinog prvotimca potpuno je uništen, a osim njega stradali su i “ascona” i “citroen”, vlasništvo stanovnika iz ove ulice.

Prvi susjed obitelji Ninkov rekao je da eksplozija nije bila previše bučna, ali da je ipak probudila stanare.
- Već nekoliko sekundi pošto se čula buka džip je bio u plamenu! Dotrčao sam do prozora i vidio da se Pavlov džip pretvorio u veliku buktinju! Srećom, vatrogasci su brzo stigli i reagirali, pa “ascona” i “citroen” nisu izgorjeli u potpunosti.

Na džipu Pavla Ninkova izgorjelee su sve četiri gume, razbijeno je vjetrobransko staklo te zadnje desno leptir staklo. Prema riječima susjeda, teško je procjeniti na koji dio džipa je bačen “Molotovljev koktel”. Ipak, kako zadnja sjedišta na autu nisu izgorjela, vjerovatnije je da je “Molotovljev koktel” bačen na haubu i da se vatra odatle proširila na cijeli auto. Beogradska policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ovog slučaja.

11.04.2008. ...15:30 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters