MISTER X NESTAO U PLAMENU
[ # ]

GORNJI KNEGINEC
Piše: Danica Plantak
Foto: Darko Gorenak

Poznati bistro i noćni klub Mister X u Topličkoj ulici u Gornjem Knegincu, u vlasništvu Vladimira Kefelje iz Varaždina, koji je izazivao pozornost prolaznika po neobičnoj građi od drvenih trupaca, izgorio je oko 6 sati.

Zapaljiva tekućina
- Ekplozija se dogodila oko 6 sati. Prijatelji, koji su čistili lokal, u posljednji su se trenutak uspjeli spasiti i pobjeći kroz stražnji izlaz. Netko je unutra ubacio zapaljivu tekućinu, a kako je cijeli lokal drveni, sve je planulo u nekoliko minuta. Otišlo je u zrak sve za što sam se mučio cijeli život - kazao nam je potišteno vlasnik Vladimir Kefelja, kojem, na žalost, lokal nije bio osiguran.

Osim noćnoga kluba, izgorjelo je i kroviše kuće do lokala u vlasništvu D. Č., od kojeg je Kefelja unajmio prostor za lokal.V. Kefelja rekao nam je da su dvojicu pijanih gostiju iz Varaždina oko 1 sat morali izbaciti jer su provocirali i stvarali probleme.No vratili su se malo prije zatvaranja kluba i ponovno se problematično ponašali.
- Napali su mi čovjeka zadužena za opskrbu u lokalu. Jedan od njih iz čista ga je mira nekoliko puta udario palicom po licu. Čovjek je završio na Hitnoj. Ne znam hoće li ga pustiti kući ili će ostati u bolnici - kazao je V. Kefelja.

Sumnjivci privedeni?
Očevici kažu da je ozlijeđeni muškarac bio krvav po kosi, a oko mu je od udarca bilo zatvoreno. Požar su ugasili pripadnici DVD Gornji Kneginec i JVP Varaždin. Doznajemo da su dvojica problematičnih završila na policiji kao osumnjičeni zbog podmetanja požara.No policija zasad šuti, očevid je u tijeku te se očekuje dolazak stručnjaka pirotehničara iz Zagreba koji će istražiti uzrok požara. Večernji List

12.04.2008. ...21:13 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters