ZAPALIO KUĆU, PA PUCAO SEBI U GLAVU
[ # ]

GRUDE

Nakon gašenja požara, u kući nađeno ugljenisano tijelo Darka Sose(41)...

Policijskoj upravi Ljubuški jučer je u 6.50 sati dojavljeno da je u mjestu Brig na području općine Grude izbio požar u obiteljskoj kući u vlasništvu D. S. (41) koji sam živi u njoj, potvrdio je portparol MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona Damir Čutura.

- Izlaskom na mjesto događaja, u spavaćoj sobi na katu ove kuće pronađen je ugljenisano tijelo. Utvrđeno je da je imao prostrelnu ranu na glavi, a ispod tijela pronađena je otkočena automatska puška s metkom u cijevi. Za sada se samo može reći da je riječ o muškoj osobi - kazao je Čutura.

Kako "Dnevni avaz" saznaje, riječ je o vlasniku ove kuće Darki Sosi, koji je na nekoliko mjesta u ovom objektu izazvao požar, nakon čega je počinio samoubojstvo. Iz MUP-a ZHK potvrđeno je da je požar namjerno izazvan.

Požar su ugasili vatrogasci iz Gruda koji su odmah izašli na mjesto događaja. Očevid su izvršili službenici PU Ljubuški i PU Grude zajedno sa nadležnim kantonalnim tužiteljem, prema čijem nalogu će biti izvršena obdukcija pronađenog izgorjelog tijela. Dnevni Avaz

17.04.2008. ...16:48 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters