POVODOM 756 ROĐENDANA GRADA KRIŽEVACA ,NAGRADU PRIMIO I DVD SREDNJI DUBOVEC
[ # ]

KRIŽEVCI

Svečana sjednica križevačkog Gradskog vijeća u povodu 756. rođendana Grada okupila je u velikoj dvorani Hrvatskoga doma čelnike Županije, gradonačelnike susjednih i gradova prijatelja Čitluka, Reane del Royale i Nagytada, dosad proglašene počasne građane grada te brojne goste, a početak svečanosti uveličalo je scensko uprizorenje dolaska primadone Sidonije Rubido Erdedy i bana Josipa Jelačića.

U obraćanju gradonačelnik Branko Hrg u svega šest minuta pobrojao je najznačajnija ostvarenja od prošlog Dana grada, zaključivši da je prošlih godinu dana u Križevcima, zbog mnoštva poslova i projekata, nešto kraće trajalo. Naime, 2007. obilježila je nikad punija gradska blagajna, koja je s 45 milijuna kuna prihoda garantirala stabilnost otplate dospjelih potraživanja, te omogućila početak mnogih novih investicija, među kojima su najvažnije u infrastrukturu i posebice, u poslovne zone.

Nagrada grada Križevaca za životno djelo uručena je glazbenoj pedagoginji Ivanki Konfic. Plakete grada primili su za iznimne uspjehe u poslovanju vlasnik tvrtke 'Elektročelik' Tomislav Ivanek, za dugogodišnji svečenićki rad i očuvanje sakralne baštine velečasni Ivan Žufika, te za uspješno organiziranje nastupa obrtnika na sajmovima križevačko Udruženje obrtnika. Dobitnici priznanja su planinar Stjepan Jembrek, Marijan Lukačić za rad u Mjesnom odboru Ivanec Križevački, dobrovoljni vatrogasci Srednjeg Dubovca, Plesni centar 'Ritam' i Šahovski klub 'Križevci'. Radio Koprivnica

28.04.2008. ...11:40 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters