PRVI U OPĆINI , PETI U ŽUPANIJI
[ # ]

FOTO: List Međimurje

ZASADBREG

Vatrogasci Zasadbrega na redovnoj godišnjoj skupštini, sumirali su rezultate rada u protekloj godini te donijeli program rada i financijski plan za ovu godinu. U izvješću Upravnog odbora istaknuto je da DVD Zasadbreg ulazi u red najboljih društava po opremljenosti, organiziranosti i aktivnostima među društvima koja nisu središnja.

I protekle godine na prvom mjestu bilo im je ulaganje u opremu te stručno osposobljavanje članstva. Tako je u Zasadbregu organiziran tečaj za zvanje vatrogasac koji su završili Snježana Perhoč, Sanja Korošić, Melita Kovačić, Ljiljana Kovačić, Tanja Kovač, Dejana Šafarić, Marija Nedeljko, Dajana Tuksar, Patricija Rob, Marija Perko, Smiljana Sabol, Nataša Mezga i Dino Kovač. Na skupštini je dodijeljena srebrna plamenica dozapovjedniku Društva Draženu Galoviću. DVD broji 82 aktivna člana te 30 članova mladeži. Od 7 natjecateljskih ekipa, 4 su seniorske, 1 mladeži i 2 dječje.

DVD je u 2007. godini sudjelovao na mnogim natjecanjima. Između ostalih, na općinskom djece i mladeži u Malom Mihaljevcu, općinskom i županijskom natjecanju seniora (kojem je ujedno bio i domaćin), županijskom natjecanju djece i mladeži u Čakovcu, igrama djece i mladeži u Žiskovcu, županijskom natjecanju s hidrantima u Sv. Martinu na Muri te na kupu HVZ-a u Desnom Trebarjevu. Protekle godine prvi put u povijesti Društva osnovane su ženske A i B seniorske ekipe. Navalno vozilo DVD-a Zasadbreg 2007. godine pomoglo je pri gašenju požara u Dubrovniku. Na obavljenom bodovanju društava osvojeno je 1.898 bodova, što DVD Zasadbreg svrstava na prvo mjesto u Općini i peto mjesto u VZŽM-a u kategoriji ostalih društava.

U 2007. godini DVD je organizirao i bio domaćin općinskog i županijskog seniorskog natjecanja, javne vježbe VZO-a te proslave 75. obljetnice osnutka Društva na kojoj je odlikovano 12 članova, od čega 1 brončanom plamenicom, 4 srebrnom plamenicom, 3 brončanom medaljom, 3 srebrnom medaljom i 1 zlatnom medaljom. Na godišnjoj skupštini iznesen je i program rada u 2008. godini u koji je, među ostalim, stavljena izrada novih vrata na garaži, nabava autoprikolice, dovršetak spremišta, nabava odora i opreme, nabava zaštitnih odijela, liječnički pregledi za vatrogasce i druge aktivnosti. List Međimurje

29.04.2008. ...08:53 [ Komentari (1) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters