GRADONAČELNIK ODRŽAO OBEČANJE - NOVO KOMBI VOZILO U STRMCU
[ # ]

STRMEC
Piše: Damir Marenić

Kako je prije nekoliko tjedana obećano jučer je ispunjeno.Naime svetonedeljski gradonačelnik Drago Prahin obećao je na skupštini DVD Strmec nabavku novog vatrogasnog kombi vozila za potrebe DVD Strmec a još tome ta sredstva neće biti iz proračuna za vatrogasnu djelatnost.

Image and video hosting by TinyPic

Jučerašnjim ulaskom novog kombi vozila pred garaže DVD Strmec te svečanom primopredajom ključeva zapovjedniku društva Marku Domitroviću ostvarila se želja strmečkih vatrogasaca a Gradonačelnik Drago Prahin je ispunio svoje obečanje.

U prigodnom govoru Gradonačelnik je napomenuo da mnogi nisu vjerovali u njegovo obećanje ali je ono ispunjeno, a ne samo što je ispunjeno nego je u skoroj realizaciji nabavka još jednog kombi vozila za potrebe DVD Kerestinec a ta realizacija očekuje se oko Božića. „Pametnijom nabavkom vozila danas je svako društvo moglo imati jedno do dva nova vozila“- rekao je Drago Prahin te na kraju svim žiteljima Svete Nedelje zaželio Sretan Uskrs .

Predsjednik strmečkih vatrogasaca Drago Francetić zahvalio se svetonedeljskom poglavarstvu i Vijeću te gradonačelniku Prahinu na izvršenom obečanju a sa dolaskom ovog kombi vozila započele su pripreme za proslavu 20 godina postojanja DVD Strmec koje će biti 05.rujna 2009.godine.

07.04.2009. ...17:13 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters