VATROGASCI POTVRDILI STARO VODSTVO
[ # ]

JASTREBARSKO

Vatrogasnu zajednicu grada Jastrebarskog i u narednom će mandatu voditi Željko Popović kao predsjednik i Vedran Boričević kao zapovjednik.

Svoje povjerenje iskazali su im preksinoć jednoglasno delegati dobrovoljnih vatrogasnih društava koja postoje i djeluju na području našeg grada, na godišnjoj izbornoj skupštini.

Vatrogasna zajednica našeg grada broji 2082 člana, što znači, a kako je sinoć i među ostalim rečeno, i da je 12 posto stanovništva našeg grada, član nekog dobrovoljnog vatrogasnog društva. Na intervenciju je lani izašlo 15 društava, među kojima prednjači Jaska, sa 31 izlaskom na teren. Najviše je bilo posla s gašenjem požara otvorenog tipa, a takvih je intervencija lani bilo 20, od ukupno 55 izlazaka na području grada.

Za svoj predan rad sinoć su nagrađeni Ivan Vitković iz DVD Čabdina, te Boris Gojšić iz DVD-a Čeglje, a vatrogascima je obznanjeno i kako će zajednica nominirati predsjednika DVD-a Jastrebarsko, Stjepana Preprotića za najviše odlikovanje u vatrogastvu, povelju Đure Deželića. radio Jaska

16.04.2009. ...15:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters