POŽAR U CENTRU RIJEKE
[ # ]

RIJEKA

U stambenoj zgradi u ulici Ive Marinkovića na broju 7 oko 12.30 sati primjećen je dim koji je sukljao kroz prozor stana na trećem katu.

Prema informacijama koje smo dobili, vrlo brzo su na teren stigle vatrogasne ekipe Javne vatrogasne postrojbe s dva vatrogasna vozila. Vatrogasci su brzom akcijom lokalizirali vatru i ubrzo ju i ugasili.

Stanari zgrade su, kako doznajemo, bili vrlo uznemireni, jer u prvim trenutcima, požar nije izgledao nimalo bezazleno.Na mjesto događanja ubrzo je stigla i policijska ekipa koja utvrđuje uzroke požara, koji osim materijalne štete, nasreću nije donio ljudske žrtve.

Prema proceduri ubrzo se na mjestu nesreće pojavila i medicinska ekipa Hitne pomoći iz Rijeke, koja nije imala ozbiljnijeg posla. Nakon rutinskog pregleda osoba koje su bile u stanu zahvaćenom požarom, utvrdili su da nije potrebna lječnička intervencija.

Prema posljednjim informacijama, požar je uzrokovala neugašena cigareta ostavljena negdje u stanu. U opožarenom stanu žive dvije ženske osobe od kojih je ona starija ostavila neugašenu cigaretu.Više informacija bit će dostupno nakon što se izvrši detaljan očevid. R-1

16.04.2009. ...16:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters