VATROGASCI SPAŠAVALI TROGODIŠNJAKINJU KOJOJ JE NOGA ZAPELA U TUTI
[ # ]

CHIRK
Piše: Tajana Markoč

Britanka Rebecca Rogers (3) igrala se s mlađom sestrom Daniellom u dnevnoj sobi, a otac je prao suđe. Gurnula je nogu u ručku tute i zaglavila se.

Britanka Rebecca Rogers (3) iz Chirka, pokušavajući se odviknuti od pelena, zaglavila je nogom u tuti. Tim od tri vatrogasca, pomoću posebne opreme za rezanje, oslobodio ju je nakon 15 minuta. Njezin otac Kevin Rogers kupio joj je tutu prošli tjedan ne bi li se naviknula odlaziti na WC. Igrajući se s dvogodišnjom sestrom Daniellom, počele su Rebeccine nevolje.

- Prao sam suđe i čuo stravičan vrisak. Ali, mislio sam kako se cure tuku kao obično - rekao je Kevin Rogers.Međutim, zaključio je kako nešto nije u redu jer je djevojčica nastavila vrištati. Našao je Rebeccu s nogom zaglavljenom u ručki tute. Bila je histerična. Pokušao ju je osloboditi, ali nije mogao. Bojao se sam rezati pa je pozvao vatrogasce.

- Nisam očekivao da će doći cijela ekipa u vatrogasnim kolima, ali jesu. Bilo mi je užasno neugodno - dodao je.Jedan od vatrogasaca, Chris Nott, rekao je kako nikada do sada nije imao ovako neobičnu intervenciju. - Drago nam je da je dobro - rekao je. 24 sata


20.04.2009. ...14:10 [ Komentari (3) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters