VODICE- SUPETAR PRIJATELJSKI SUSRETI
[ # ]

VODICE
Piše: Dražen Rendić

Više godina Javna vatrogasna postrojba grada Koprivnice održava prijateljske odnose sa brojnim vatrogasnim društvima s kojima ih osim suradnje na raznim poslovima povezuju i više nego prijateljski odnosi.

Takav je primjer dobrih i odnosa ca DVD-om Vodice gdje su koprivnički vatrogasci prošle godine u vrijeme turističke sezone pomagali vodičkim vatrogascima u gašenju požara i saniranju nastalih šteta. Potvrdili su i dokazali da su profesionalci u svom poslu koji se razvio u prijateljske odnose koji se učvršćuju čestim međusobnim posjetima.

Tako je prije odlaska na dislokacije u priobalje, a predviđeno je da započni početkom mjeseca lipnja prošli petak 24. travnja Vodice posjetila delegacija JVP Koprivnica predvođena zapovjednikom Slavkom Tucakovićem. U delegaciji bili su djelatnici Stjepan Futač i Ivan Parag. Oni su dobrom prijatelju vatrogasnom zapovjedniku DVD Vodice Mati Udovičiću uručili prigodne poklone među kojima i umjetničku sliku poznatog koprivničkog slikara Ivana Hanžeka Hansa. Bio je to ujedno i poslovni dogovr o daljnoj suradnji kojaće započeti početkom lipnja dolaskom prve smjene koprivničkih vatrogasaca. opširnije vatrogasac.net

28.04.2009. ...19:23 [ Komentari (1) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters