1. MALONOGOMETNA LIGA GRADA KAŠTELA
[ # ]

KAŠTELA

Kaštela su dobila novog prvaka malonogometnih liga grada Kaštela, to je ekipa DVD Kaštela, kojoj je ovo prva titula prvaka našega grada. Nakon što su prije malo više od mjesec dana osvojili Kup lige, ovog puta ostvarili su dugogodišnje snove njihovog voditelja Ivice Radunića, voditelja te ekipe od samih početaka još dok su igrali u 2. MNL grada Kaštela. Kao što je već poznato, donjokaštelanski vatrogasci titulu prvaku osigurali su nekoliko kola prije kraja, tako da je njihova utakmica posljednjeg kola protiv Marine Kaštela bila, može se kazati revijalnog karaktera. Ekipa Marine Kaštela igrala je u dosta pomlađenom sastavu, tako da su igrači DVD Kaštela iskoristili priliku te dodatno popravili svoju gol razliku, a i neki igrači svoju osobnu statistiku. Najviše se istakao Jure Bašić sa postignutih osam pogodaka koji su mu bili dovoljni da pretekne do tada vodećeg strijelca Mladena Burilovića, te tako s 25 pogodaka osvoji titulu najboljeg strijelca 1. MNL grada Kaštela.
Image and video hosting by TinyPic
Jedina dilema prije zadnjeg kola bila je borba za 2. i 3. mjesto na tablici. Kao što smo u najavi i spomenuli obje ekipe i Zračna Luka i Mladež HDZ-a imali su dosta zahtjevne protivnike u zadnjem kolu, što se na kraju pokazalo istinitim. Zračna Luka, inače drugoplasirana prije zadnjeg kola, izgubila je od CB „Faraon“, iako su veći dio utakmice bili u vodstvu. Međutim, uslijed pada koncentracije i nedostatka svježine, tu svoju prednost prosuli su u zadnjoj četvrtini utakmice, te dozvolili CB „Faraon“ da upišu novu pobjedu. Time su izgubili drugu poziciju na tablici, s obzirom da je Mladež HDZ-a u utakmici koja je odigrana ranije, pobijedila Štafilićane sa 6:2, ponajviše zahvaljujući četverostrukom strijelcu Mati Olujiću.
Image and video hosting by TinyPic
U posljednjoj utakmici, bez nekog rezultatskog značaja, Torcida Trial puno je lakše nego što se očekivalo pobijedila Nippera s visokih 12:2, pri čemu su se istakli strijelci Torcide: Ante Đikić sa šest pogodaka, te trostruki strijelci Jarčević i Lovrić. Kao što smo već ranije spomenuli najbolji strijelac 1. MNL grada Kaštela je Jure Bašić, iz ekipe DVD Kaštela, koji je s osam postignutih pogodaka prestigao do tada vodećeg Mladen Burilovića, te ponio titulu najboljeg strijelca 1. MNL grada Kaštela. S dva pogotka manje, prate ga Mladen Burilović iz Kaštel Štafilića, te Mladen Rožić igrač DVD Kaštela.…. portal grada kaštela

Image and video hosting by TinyPic

19.04.2014. ...10:30 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters