U OSTRNI ODRŽAN 6. KUP SVETOG FLORIJANA
[ # ]

OSTRNA
Piše: Božidar Cik

Na poligonu pored Vatrogasnog doma i na nogometnom igralištu u Velikoj Ostrni u subotu 05. srpnja 2014. godine održano je tradicionalno natjecanje djece, mladeži i odraslih 6. Kup Sv. Florijana. Natjecanje je održano u organizaciji DVD-a Ostrna, a pod pokroviteljstvom grada Dugog Sela, te tvrtki Vatropromet, Vatrogasni kutak i Cios. Pozdrave dobrodošlice uz želje za što boljim rezultatom svim natjecateljima i njihovim voditeljima ispred Upravnog odbora i svih članova DVD-a Ostrna uputio je predsjednik Božidar Cik, zatim predsjednik VZG Dugo Selo Zvonko Novosel, te zamjenik gradonačelnika grada Dugog Sela Pavo Jakovljević, koji je otvorio ovo natjecanje. Na natjecanju je ukupno nastupilo 78 ekipa.

U kategoriji djece u dobi od 6 do 12 godina nastupilo je 19 muških ekipa i 4 ženske ekipe. Pehar, prijelazni pehar, medalje sponzora Vatrogasni kutak i majice sponzora Vatropromet za prvo mjesto u kategoriji muške djece od 6 do 12 godina osvojila je ekipa DVD-a Savski Nart, za drugo mjesto ekipa DVD-a Ježevo i za treće mjesto ekipa DVD-a Leprovica. Pehar i medalje za prvo mjesto u kategoriji ženske djece od 6 do 12 godina osvojila je ekipa DVD-a Turopolje, za drugo mjesto ekipa DVD-a Ostrna i za treće mjesto ekipa DVD-a Ježevo. U kategoriji mladeži u dobi od 12 do 16 godina nastupilo je 8 muških ekipa i 6 ženskih ekipa. Pehar, prijelazni pehar, medalje sponzora Vatrogasni kutak i majice sponzora Vatropromet za prvo mjesto u kategoriji muške mladeži od 12 do 16 godina osvojila je ekipa DVD-a Sveta Nedelja, za drugo mjesto ekipa DVD-a Blaškovec i za treće mjesto ekipa DVD-a Kurilovec.
Image and video hosting by TinyPic
Pehar i medalje za prvo mjesto u kategoriji ženske mladeži od 12 do 16 godina osvojila je ekipa DVD-a Voloder, za drugo mjesto ekipa DVD-a Popovača i za treće mjesto ekipa DVD-a Repušnica. U kategoriji odraslih "A" nastupilo je 17 muških ekipa i 10 ženskih ekipa. Pehar, prijelazni pehar i majice sponzora Cios za prvo mjesto u kategoriji muški "A" , osvojila je ekipa DVD-a Otok Samoborski, za drugo mjesto ekipa DVD-a Bobovec i za treće mjesto ekipa DVD-a Andrilovec. Pehar za prvo mjesto u kategoriji žene "A" osvojila je ekipa DVD-a Breška Greda, za drugo mjesto ekipa DVD-a Andrilovec i za treće mjesto ekipa DVD-a Kupljenovo. U kategoriji odraslih "B" nastupile su 4 muške ekipe i 3 ženske ekipe. Pehar za prvo mjesto u kategoriji muški "B" osvojila je ekipa DVD-a Strmec Bukevski, za drugo mjesto ekipa DVD-a Laktec i za treće mjesto ekipa DVD-a Tišina Erdedska. Pehar za prvo mjesto u kategoriji žene "B" osvojila je ekipa DVD-a Leskovec, za drugo mjesto ekipa DVD-a Turopolje i za treće mjesto ekipa DVD-a Bešlinec. U kategoriji odraslih brzinsko mokro natjecanje nastupilo je 6 muških ekipa i 1 ženska ekipa. Pehar za prvo mjesto u kategoriji muški brzinsko mokro natjecanje osvojila je ekipa DVD-a Donja Greda, za drugo mjesto ekipa DVD-a Sesvetski Kraljevec i za treće mjesto ekipa DVD-a Prozorje. Pehar za prvo mjesto u kategoriji žene brzinsko mokro natjecanje osvojila je ekipa DVD-a Ježevo. Evo rezultata po kategorijama:
djeca ..... mladež ..... odrasli A ..... odrasli B ..... odrasli brzinska

Image and video hosting by TinyPic

08.07.2014. ...20:15 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters