KLIKOM DO OPREME ZA DVD ČIČKU POLJANU
[ # ]

ČIČKA POLJANA

Dobrovoljno vatrogasno društvo Čička Poljana prošlo je u drugi krug HT-ovog natječaja „Zajedno smo jači“ u kojem konkuriraju za novčanu nagradu koja bi omogućila opremanje DVD-a i edukaciju njihovog vatrogasnog pomlatka. Pod nazivom „Zajedno smo jači“ Hrvatski telekom objavljuju natječaje za projekte kojima će se donirati određeni financijski iznos. Kategorije u kojima se prijavljuju projekti podijeljene su na tehnologiju i komunikaciju, edukaciju i digitalizaciju te okoliš i napredak, a u svakoj od tih kategorija donaciju će dobiti po tri projekta i to u iznosima od 75.000, 55.000 i 35.000 kuna.

DVD Čička Poljana ove se godine prijavila na natječaj u kategoriji „Okoliš i napredak“ s ciljem da opremi društvo i educira svoje najmlađe članove. - Čuli smo da HT svake godine ima ovaj natječaj i prijavili smo se. Nakon što su zaprimili prijave išao je prvi krug eliminacije, a sada kad smo prošli u završni krug u konkurenciji smo s još 5 projekata. Cilj nam je da prvo djeci omogućimo opremu za vježbanje, odnosno poligon – rekao nam je Mladen Matanović, predsjednik MO-a Čička Poljana i član vatrogasnog društva. U opisu projekta kao osnovni ciljevi navode se razvoj djece i mladeži od početka u smjeru zaštite okoliša i stanovništva, te osvještavanju stanovništva o ljudskim utjecajima na prirodu i kako ona reflektira na nas.
Image and video hosting by TinyPic
- S obzirom da smo prošli tri elementarne nepogode ,poplave 2010.,2013. i 2014 godine, glavni cilj je podići razinu znanja djece i mladeži, a i stanovništva, kako utjecati kroz ekološki prihvatljive korake, na okoliš oko sebe – opisali su u DVD-u Čička Poljana gdje navode kako je uz primarnu djelatnost, važna i njihova sekundarna djelatnost, a to je uređenje parkova i okoliša koje je dio planiranih aktivnosti. Pobjede li u natječaju vatrogasci iz Čičke Poljane prionut će na realizaciju zadanih aktivnosti, a nagrada bi poslužila za nabavu potrebnih sredstava DVD-a, vatrogasni poligon za mladež i edukaciju mladeži, te pristup internetu. - Prijavljivala su se i veća mjesta i udruge od nas, pa je jaka konkurencija, ali ako uspijemo osvojiti barem treće mjesto, s tom nagradom bi napravili barem poligon za vatrogasni pomladak – kaže Matanović. Najbolji projekti bit će odabrani javnim glasanjem na stranici www.zajednosmojaci.hr, a za DVD Čičku Poljanu možete glasati i pomoći im jednim „klikom“ OVDJE i to najkasnije do 9.studenog kada završava glasovanje.…. vg danas

Image and video hosting by TinyPic

20.10.2014. ...19:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters