ODRŽAN 2.ZIMSKI KUP DVD-a OSTRNA
[ # ]

DUGO SELO
Piše / Foto: Božidar Cik

U gradskoj sportskoj dvorani u Dugom Selu u subotu 17. siječnja 2015. godine po drugi puta održano je vatrogasno natjecanje u brzom spajanju usisnog voda pod nazivom 2. Zimski kup DVD-a Ostrna. Natjecanje je kvalitetno i uspješno održano u organizaciji DVD-a Ostrna, a pod pokroviteljstvom grada Dugog Sela, firme Zeleni kvadrat d.o.o, firme HRT Šarić d.o.o., te firme Mi Star d.o.o. Na natjecanju je ukupno nastupilo 59 ekipa, što je za 6 ekipa više nego što je nastupilo na 1. Zimskom kupu.
Image and video hosting by TinyPic
U kategoriji odraslih "A" nastupila je 31 muška i 15 ženskih ekipa. Pehar za prvo mjesto u kategoriji muški "A" , te prijelazni pehar za ukupnog pobjednika kupa i opremu sponzora firme HRT Šarić d.o.o., osvojila je ekipa DVD-a Ribnica, za drugo mjesto ekipa DVD-a Cirkvena i za treće mjesto ekipa DVD-a Andrilovec. Pehar za prvo mjesto u kategoriji žene "A", te opremu sponzora firme Mi Star d.o.o. osvojila je ekipa DVD-a Zaprešić, za drugo mjesto ekipa DVD-a Ribnica i za treće mjesto ekipa DVD-a Andrilovec. U kategoriji odraslih "B" nastupilo je 6 muških i 7 ženskih ekipa.

Pehar za prvo mjesto u kategoriji muški "B", te opremu sponzora firme Mi Star d.o.o. osvojila je ekipa DVD-a Strmec Bukevski 1, za drugo mjesto ekipa DVD-a Ribnica i za treće mjesto ekipa DVD-a Strmec Bukevski 2. Pehar za prvo mjesto u kategoriji žene "B", te opremu sponzora firme Mi Star d.o.o. osvojila je ekipa DVD-a Ribnica 1, za drugo mjesto ekipa DVD-a Ivanska i za treće mjesto ekipa DVD-a Ribnica 2. Posebnu nagradu, odnosno plaketu za Društvo sa najviše ekipa na natjecanju osvojio je DVD-a Strmec Bukevski, koji je nastupio sa 6 natjecateljskih ekipa.

REZULTATI
…. muški "A"
…. žene "A"
…. muški /žene "B"

Image and video hosting by TinyPic

20.01.2015. ...15:03 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters