VATROGASCI DEMANTIRAJU NOVI VAL KOJI IH JE PROZVAO: " Izašli smo na poziv na Korzu kao i svaki put "
[ # ]

KARLOVAC

Na tvrdnje Novog vala vezane za (ne)čišćenje snijega u centru grada reagirali su iz Javne vatrogasne postrojbe Karlovac. Naime, u Novom valu su naveli da vatrogasci JVP-a nisu izašli na zaprimljenu dojavu vezanu uz pad snijega na Korzu ispred ljekarne što oni pak demantiraju.

– Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe grada Karlovca su u proteklom razdoblju zaprimili na desetke dojava vezanih uz uklanjanje posljedica uzrokovanih velikim količinama oborina koje su pale, dojave su bile vezane uz uklanjanje palog drveća opterećenog teškim snijegom, uz otklanjanje snijega koji je prijetio građevinskim konstrukcijama kao i zbog njegovog pada na nogostupe i kolnike, navode vatrogasci.

Dodaju kako je, između ostalog, 7. veljače u 11,54 h zaprimljena i dojava od strane djelatnika ljekarne na Korzu, na adresi Zrinski trg 9. Po zaprimljenoj dojavi vatrogasci su odmah izašli na teren te je izvidom utvrđeno da nema potrebe za dodatnim uklanjanjem snijega s predmetnog krovišta budući je sav stvoreni zapuh na krovu već pao.
Image and video hosting by TinyPic
– Vatrogasci nisu u mogućnosti skidati snijeg sa svih krovova u centru grada, ali sigurno po svakoj dojavi građana ili samostalnim uočavanjem izlaze na teren i sve takve opasnosti odmah po mogućnostima i hitnosti se uklanjaju kako nebi došlo do ozljeda stanara i prolaznika ili do eventualne štete na imovini. Ukoliko nismo u mogućnosti sanirati moguće prijetnje, uvijek se postavljaju vidljive oznake sa stupićima i trakama. Molimo karlovačku organizaciju Novog vala – Stranke razvoja da ubuduće prije davanja u javnost ovakvih informacija provjeri njihovu točnost kako neopravdano prozivanje ove Ustanove ne bi naštetilo njezinom ugledu i djelatnicima koji obavljaju svoj svakodnevni posao s velikim rizikom, ne štedeći sebe niti u jednom trenutku.

Sve informacije o pozivima i odrađenim intervencijama mogu se provjeriti budući Javna vatrogasna postrojba grada Karlovca bilježi svaki poziv kao što i izrađuje Izvješća s detaljnim pregledima svake intervencije, obratio se Novom valu, ali i javnosti zapovjednik postrojbe Miroslav Rade.…. ka portal

Image and video hosting by TinyPic

10.02.2015. ...15:45 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters