ODRŽAN 14. MEĐUNARODNI MEMORIJAL "PAVAO IVANEC"
[ # ]

SVETA NEDELJA
Piše / Foto: Damir Marenić

Ovogodišnji 14. međunarodni memorijal „Pavao Ivanec“ u organizaciji DVD-a Sveta Nedelja održan je po vrućem i veoma sparnom vremenu na sportskom kompleksu „Sloga“ u Brezju. Samo otvorenje održalo se ispred vatrogasnog doma u Svetoj Nedelji gdje su dobrodošlicu ekipama poželjeli predsjednik društva Marijo Švigir , dopredsjednica VZG-a Sveta Nedjelja Daniela Dekanić te gradonačelnik grada Svete Nedelje Drago Prahin koji je i službeno otvorio Memorijal „Pavao Ivanec“. Delegacija DVD-a u pratnji rodbine prerano preminulog predsjednika Ivanca uputila se na mjesno groblje gdje su položili vijenac i zapalili svijeću.
Image and video hosting by TinyPic
Svoju natjecateljsku vještinu na poligonu u Brezju pokazale su 32 ekipe u kategorijama djeca , mladež i seniori M/Ž. kod djece muški prvo mjesto osvojili su članovi DVD-a Ostrna a slijede ekipe Molvice, Pavlovec, Lasinja, Rakitje , Kerestinec, Sveta Nedelja, Strmec 1, Strmec 2. Kod najmlađih u kategoriji djevojčica pobjednice su članice DVD-a Lasinja, slijede ekipe Velika Buna, Potok i Rakitje.
U kategoriji vatrogasne mladeži kod muških prvo mjesto pripalo je članovima DVD-a Velika Buna slijede ekipe Donja Voća, PGD Rakovec (Slovenija) Čička Poljana i Kerestinec. Kod djevojaka prvo mjesto odnijele su članice DVD-a Kuče.
Image and video hosting by TinyPic
U kategoriji seniora prvo mjesto pripalo je ekipi DVD-a Otok sa rezultatom 30.80 sekundi, slijede ekipe Bijela Gorica, Bregana, Buševec, Čička Poljana, Harmica, Josipdol, Marija Magdalena i Kerestinec. Ovdje napomenimo da su nastupila i dvije ekipe koje su postale županijski pobjednici na nedavnom natjecanju u Božjakovini a to su Otok samoborski u kategoriji muški „A“ i Bregana u kategoriji muški „B“. Želimo im puno uspjeha na državnom natjecanju u Puli. Kod seniorki prvo mjesto osvojile su članice DVD-a Kupljenovo sa rezultatom 49.20 sekundi, slijede ekipe Staro Čiče i Marija Magdalena. Proglašenje najboljih te podjela priznanja ekipama održano je u kasnim večernjim satima ispred vatrogasnog doma gdje je druženje i veselje svojom svirkom popratila grupa Loco.

Image and video hosting by TinyPic

04.07.2015. ...12:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters