NOVA VATROGASNA OPREMA DVD-u LOVREČAN DUBRAVA
[ # ]

CESTICA

Vatrogasna postrojba DVD-a Lovrečan Dubrava bogatija je za novu opremu za tehničke intervencije u vrijednosti od 20.000 kuna. Radi se o zračnim jastucima marke Sava za podizanje tereta čija je potisna snaga više od 40 tona, a moguće podizanje tereta je na visinu od 60 centimetara. Budući da se DVD Lovrečan Dubrava učestalo susreće s tehničkim intervencijama, ova oprema je neophodna, a osnovna prednost im je jednostavno i brzo korištenje, pa se tako u slučaju potrebe teret može podići i za manje od minutu vremena.
Image and video hosting by TinyPic
Kao odgovorna osoba za stanje i opremljenost vatrogastva na području općine, u karakteristike i mogućnosti novonabavljene opreme uvjerio se i načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj uz predsjednika Vatrogasne zajednice općine Cestica Darka Majhena.
Novu opremu prezentirali su operativni članovi Društva na čelu sa zapovjednikom Milenkom Biškupom, a načelnik je tom prilikom pohvalio rad postrojbe i svih vatrogasaca u općini. - Vatrogasci su oduvijek bili i ostali nosioci cjelokupne zaštite stanovništva i njihove imovine, a ova oprema još više doprinosi podizanju razine sigurnosti - istaknuo je Korotaj.…. varaždinske vijesti

Image and video hosting by TinyPic

12.01.2016. ...13:26 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters